Onze missie: helder water door toptechnologie

Pantarein Water ontwikkelt groene waterzuiveringsoplossingen voor de industrie, door gebruik te maken van de nieuwste technologieën. Waterhergebruik, energie-efficiëntie en kostenbesparing staan bij ons centraal. We zetten daarbij sterk in op eigen onderzoek, ontwikkeling en demonstratie.

Facts & figures

Pantarein Water telt een dertigtal medewerkers en kent een gestage, maar controleerbare groei (20 à 30 % per jaar). Op onze referentielijst staan tientallen industriële bedrijven, afkomstig uit diverse sectoren, zoals agrofood (onder meer brouwerijen), textiel, chemie, stortplaatsen…

In iedere levensfase van uw waterzuiveringsinstallatie zijn we uw deskundige partner. Tijdens de studiefase analyseren we grondig welke oplossing het beste aan uw behoeften beantwoordt. We verbinden ons daarbij niet aan een bepaalde technologie; u kunt bij ons terecht voor het volledige gamma aan oplossingen. Bij het ontwerp en de bouw staan de performantie én de kostenefficiëntie van uw waterzuivering voorop.

Ook als de installatie er eenmaal staat, staan we voor u klaar: onze procestechnologen starten uw installatie op en monitoren ze vanop afstand. U kunt ook de volledige exploitatie van uw installatie aan ons toevertrouwen. Zelfs design-build-finance-operate formules behoren tot de mogelijkheden. Op elk moment profiteert u mee van de brede expertise die we opdoen in de talrijke onderzoeks- en demonstratieprojecten die we coördineren.

 

Fout | Pantarein Water

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.