Water wordt een steeds schaarsere grondstof, waardoor de industrie genoodzaakt is om er verstandiger mee om te springen. Om nog meer bedrijven uit te rusten met een waterhuishouding die toekomstproof is, zijn we op zoek naar een ervaren procestechnoloog.

Ervaren procestechnoloog (m/v)

Jouw profiel

Wij hopen dat jij:
- over een diploma bio-ingenieur, industrieel ingenieur chemie of biochemie beschikt of door ervaring dezelfde bagage meebrengt;
- zo’n vijf jaar ervaring hebt met het opstarten en bedrijven van waterzuiveringsinstallaties, het opvolgen van piloottesten en het uitvoeren van optimalisatiestudies;
- enthousiast en gedreven bent, out of the box kunt denken, taakgedreven bent en van aanpakken weet;
- van nature verantwoordelijkheid neemt, maar ook teamwork hoog in het vaandel voert;
- je klantgericht bent, sociaal in de omgang en je vlot kunt uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

 

Ons aanbod
- Wij zijn ambitieus en willen van Pantarein Waterzuivering een nog slimmere, duurzamere en relevantere onderneming maken.
- Je komt terecht in een bedrijf dat een referentie is in zijn sector, met een expertise die ze bij multinationals en kmo’s met plezier inschakelen.
- Je krijgt een contract van onbepaalde duur met marktconforme voorwaarden, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gsm-abonnement, groepsverzekering en een treinabonnement of (elektrische) bedrijfsfiets zo je dat wil.
- Je werkt vanuit ons nieuwe kantoorgebouw in loftarchitectuur, naast de E19 (Mechelen-Zuid) en dichtbij het station van Mechelen.
- Wij houden van een goed feestje nu en dan, waarop je meer dan welkom bent.

 

Wil jij ons team versterken? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar sandra.verdeyen@pantarein.be of naar Pantarein Water bvba, Egide Walschaertsstraat 22 L, 2800 Mechelen