Een waterzuivering met een langere levensduur, dankzij kwaliteitsvol onderhoud.

Sturing op afstand

We houden een oogje in het zeil, elke dag. En daarbij hoeven we u niet voor de voeten te lopen. We volgen uw installatie op vanop afstand. Een afwijking in de samenstelling of het debiet van het afvalwater is zo snel opgespoord. Waar nodig sturen we bij: vanuit onze kantoren regelen we een snelle aanpassing in de procesvoering van de waterzuivering. Als we een onregelmatigheid vaststellen die beter ter plaatse opgelost wordt, schakelen we onze procestechnologen en technici in. Zij komen langs wanneer het nodig is.

Opvolgingsbezoek

U hoeft niet meer wakker te liggen van de effluentkwaliteit in uw waterzuiveringsinstallatie. Onze procestechnoloog komt een- of tweewekelijks bij u langs voor een staalname van het effluent. Hij controleert uw installatie en zorgt voor het onderhoud. Maandelijks krijgt u van hem een opvolgingsrapport mee. Zo hebt u een overzicht van alle uitgevoerde analyses.

Eigen laboratorium

Pantarein beschikt over een uitgebreid laboratorium dat gespecialiseerd is in onder andere de analyses van de standaard afvalwaterparameters. Ons lab voert de analyses snel en nauwkeurig uit, waardoor wij kort op de bal kunnen spelen bij de processturing van uw waterzuivering. 

Technisch onderhoud

Een technisch onderhoud, en alles loopt gesmeerd. Onze technici nemen om het half jaar de belangrijkste onderdelen van uw waterzuiveringsinstallatie onder handen: van pompen tot mengers, van compressoren tot blowers.

Meer weten over een onderhoudscontract op uw maat? Neem contact op met Piet De Langhe.

Fout | Pantarein Water

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.