Een efficiënt bouwproces, van engineering tot opstart.

Engineering

Zodra u gekozen hebt voor een waterzuiveringsinstallatie, ontwikkelen we samen met u de volledige technologie. Dan schakelen we een versnelling hoger: het detailontwerp, de volumes en de technische specificaties worden tot in de puntjes vastgelegd.

U doet een beroep op Pantarein als studiebureau? Wij ondersteunen u bij de evaluatie van offertes en de aankoop. Tijdens de werken treden we op als projectmanager en als contactpersoon met uw leveranciers.

Pantarein mag uw waterzuiveringsinstallatie bouwen? Daarmee besteedt u ook uw zorgen uit. Wij volgen voor u de aankoop van het materiaal op. Uitgestelde levertermijnen of de planning van de werken zijn vanaf dan onze bekommernis.

Bouw

Omdat we zelf instaan voor het ontwerp van uw installatie, kennen we uw noden als de beste en is de kwaliteit van uw waterzuivering gegarandeerd. Bovendien maken we het u graag gemakkelijk. Onze technici kunnen de volledige installatie in ons eigen atelier in Mechelen bouwen. Daarna wordt ze geleverd op de site. Zo krijgt u uw oplossing in één keer geïnstalleerd. Dat is niet alleen praktisch, maar ook financieel voordelig.

Opstart

Als uw waterzuivering er staat, blijven wij niet aan de zijlijn. Tijdens de opstartfase begeleiden onze procestechnologen u tot de afgesproken kwaliteitsgaranties behaald zijn.

Fout | Pantarein Water

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.